вівторок, 3 квітня 2018 р.

ОЛІМПІАДА З ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ -

 СВЯТО УЧНІВ ТА ВЧИТЕЛІВ! 

25 березня - 30 березня 2018 року у м. Кам’янці-Подільському Хмельницької області проходив ІV етап ХХХVІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання/технологій. Я мала честь взяти участь у майстер-класах , які проводилися для вчителів трудового навчання під час олімпіади. 28 березня провела майстер-клас «Хмарні сервіси як спосіб активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках трудового навчання». 

Дякую колегам з усіх куточків України за увагу до мого виступу, за толерантність та підтримку (цього разу хвилювалась як ніколи, мабуть тому, що слухали мене наймайстерніші вчителі трудового навчання країни); освітянам Кам’янця-Подільського, особисто директору школи Борису Миколайовичу, які зустрічали нас, підготували для нас бездоганне робоче місце, пропонували технічну підтримку, пригощали кавою та обідом. 
Було надзвичайно приємно познайомитися у житті з ФБ-друзями, поспілкуватися з ними, відчути тепло рук і сердець та переконатися, що ми дійсно команда трудовиків, любимо та підтримуємо свій предмет. Особлива подяка колегам, які дали відповіді на питання анкети (см. фото). 
Ці три години, проведені на олімпіаді, переконали мене, що не все так погано в нашій «освітянській хаті», є вчителі, яким небайдужа доля української освіти та нашого предмету, а головне – майбутнє наших дітей.






Немає коментарів:

Дописати коментар